DISPOZI?II INTRODUCTIVE


1. Site-ul, www.eCazi.ro, (denumit în continuare „website-ul eCazi“) si alte persoane, utilizatorii serviciilor eCazi.ro (denumite în continuare „utilizator“), obligatii care decurg din încheierea contractelor de prestari de servicii („contract privind furnizarea de servicii“) încheiate prin intermediul website-ului eCazi, situat la adresa internet eCazi.ro. Acordul mai reglementeaza drepturile si obligatiile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor eCazi.ro. Prin "furnizor" intelegem orice terta persoana, fizica sau juridica, care utilizeaza pagina eCazi.ro, pentru a prezenta/vinde produsele sale la preturi speciale promotionale utilizatorilor website-ului eCazi.ro. Produsul pus la dispozitie de Furnizor la un pret special, promotional prin intermediul website-ului eCazi.ro va fi denumit in continuare "produs". "Oferta" este reprezentata de gama de servicii pusa la dispozitia utilizatorilor de catre furnizori prin intermediul website-lui eCazi.


2. Website-ul eCazi.ro poate modifica sau completa conditiile de utilizare. Modificarile vor intra in vigoare imediat dupa publicarea pe site-ul web.


3. Website-ul eCazi.ro nu este un magazin online si nu este responsabil pentru corectitudinea informatiilor transmise de furnizori, inclusiv preturile, descrierile produselor, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Website-ul eCazi.ro aduce mai aproape utilizatorilor optiunile disponibile pe web pentru a cumpara produsele cautate si promoveaza produse oferite de furnizori / magazine online partenere, pe care le prezinta vizitatorilor pe baza criteriilor utilizatorilor de selectie.


4. Website-ul eCazi.ro este cel care face ca oferta de produse din mediul online sa vina catre urilizatori, iar utilizatorii sunt ajutati sa selecteze cat mai eficient ofertele ce le corespund dorintelor. Pe baza unor algoritmi, Website-ul eCazi.ro incearca sa determine care sunt preferintele utilizatorilor si pe baza acelor algoritmi sa faca o selectie a ofertelor disponibile, pentru ca utilizatorii sa fie pusi in fata ofertei complete de optiuni de cumparare. Inainte de fiecare achizitie, este recomandata revizuirea datelor de pe site-ul magazinului online la care ati fost redirectionat(a) din website-ul eCazi.


5. Toate produsele oferite sunt supuse conditiilor stabilite de terti si website-ul eCazi.ro nu este responsabil pentru acestea.


ACORDUL UTILIZATORILOR:
1. Pentru a putea incepe navigarea pe website-ul eCazi, utilizatorii trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile pentru folosirea acestuia. Este necesara citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor, intrucat utilizarea acestui website echivaleaza cu acceptarea expresa si neconditionata a acestora. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, Termenii si Conditiile, va rugam sa nu continuati navigarea website-ului eCazi.ro. Continuarea navigarii pe pagina presupune acordul dvs cu termenii si conditiile prezentate.


2. Termenii si conditiile website-ului eCazi.ro se pot schimba. De aceea utilizatorii trebuie sa vziteze periodic sectiunea de termeni si conditii. Website-ul eCazi.ro nu isi asuma obligatia de a notifica fiecare utilizator in mod individual in legatura cu schimbarile termenilor si conditiilor.ASPECTE DE RETINUT
1. Website-ul eCazi.ro nu vinde produsele ofertate, ci este un agregator/ portal care aduce in acelasi loc ofertele furnizorilor si nu este implicat in activitatile de tranzactionare, care se vor efectua direct intre furnizor si utilizator.


2. Website-ul eCazi.ro nu solicita, pretinde sau ofera drepturi de propietate asupra materialelor furnizate prin ofertele postate, ci doar preia informatiile cu scop de promovare, fara a aduce modificari la continut. Prin accesarea butonului "Vezi pret" utilizatorul va fi directionat catre website-ul Furnizorului care ofera produsul dorit de Utilizator.


3. Orice aspecte legate de produsele ce va sunt oferite pe website-ul eCazi, incluzand, dar fara a fi limitate la calitate, descriere, imagine, caracteristici tehnice, perioade de garantie, timpi de service, termeni contractuali de vanzare, termene de retur sau modalitati de plata sau creditare pentru achizitie, tin exclusiv de oferta furnizorilor, pe care website-ul eCazi.ro nu face decat sa o preia in forma deja lansata in mediul online.


4. Website-ul eCazi.ro face tot posibilul sa lucreze cu parteneri de incredere, impreuna cu care poate satisface nevoile utilizatorilor, dar nu poate garanta in mod individual conformitatea fiecarui produs cumparat cu asteptarile utilizatorului de calitate, durabilitate si eficienta sau cu normele si regulamentele aplicabile acestora de la caz la caz.


5. Utilizatorii trebuie sa urmareasca cu atentie toate aspectele pe care le au in vedere in momentul cumpararii. Acestia trebuie de asemenea sa urmareasca toate seturile de termeni si conditii pentru care se cere acordul, de pe platformele partenere. Se recomanda citirea cu mare atentie a oricaror astfel de termeni si inainte de a se decide cumpararea de produse sa se aiba in vedere orice obligatii ce trebuie asumate fara de vanzatori si orice limitarea a raspunderii acestora fata de utilizatori sau in legatura cu produsele ofertate. Produsele nu trebuie comandate fara ca utilizatorii sa aiba intelegerea deplina a tuturor aspectelor ce tin de produse in sine, cat si de drepturile si obligatiile contractuale si legale ce le revin utilizatorilor si vanzatorilor.


6. Website-ul eCazi.ro nu este parte la relatia contractuala dintre utilizatori si furnizori si nu poate interveni in relatia ce va fi stabilita pe baza promovarii produselor.


7. Website-ul eCazi.ro nu poate fi tinut raspunzator de vreo cupla ce tine de calitatea, functionarea, livrarea sau plata produselor. De asemenea, nu este raspunzator pentru niciun fel de pierderi pe care utilizatorii le pot avea in urma achizitiei de produse promovate de website.


8. Informatiile sau descrierile produselor sunt furnizate in timp real de platformele partenere si se actualizeaza in mod periodic, website-ul eCazi.ro preluandu-le exact in forma trimisa de furnizori. De aceea este posibil, ca din cauze tehnice, sa fie disponibile preturi diferite pe website-ul eCazi.ro si pe website-urile furnizorilor.


9. Produsele promovate pe website-ul eCazi.ro sunt prezentate prin imagini comerciale preluate de la furnizori. Este posibil ca imaginea reala a produselor sa difere de imaginea din oferta sau de reprezentarea utilizatorilor cu privire la produse.


COMANDA PRODUSELOR
1. Pentru accesarea/vizualizarea ofertelor afisate pe website-ul eCazi.ro nu este necesara inregistrarea ca "utilizator", insa este posibil ca Furnizorii detinatori ai ofertelor sa solicite crearea unui cont de utilzator inregistrat pentru finalizarea tranzactiei. Orice vizitator al website-ului eCazi.ro va avea acces liber la toate informatiile din pagina.


2. Prin accesarea butonului "Vezi pret" utilizatorul va fi directionat catre website-ul Furnizorului care ofera produsul dorit de Utilizator. Furnizorul este cel care se va ocupa de confirmarea, livrarea, modificarea, anularea ori returul comenzii.


3. Pretul tuturor produselor prezentate pe website-ul eCazi.ro este exprimat in lei si include TVA. In cazul unei neconcordante intre pretul afisat pe website-ul eCazi.ro si website-ul furnizorului, se va considera corect pretul afisat pe website-ul furnizorului.


PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI TRIMITEREA DE INFORMATII
1. Accesarea si folosirea website-ului eCazi.ro nu presupune furnizarea de date din partea utilizatorilor.


2. Website-ul eCazi.ro foloseste procesatoare de date (Google Ads, Google Analytics) compatibile GDPR, pentru ca utilizatorii sa acceseze cat mai eficient ofertele ce le corespund dorintelor.


LEGATURI CU ALTE SITE-URI
Website-ul eCazi.ro redirectionarea utilizatorii catre site-urile furnizorilor, interactiune care este in afara controlului si raspunderii website-lui eCazi.ro. Sistemele informatice sunt corelate intre website-ul eCazi.ro si website-urile furnizorilor, dar pot exista oricand intreruperi si alte inadvertente in functionarea website-urilor furnizorilor. De asemenea, pot exista probleme de functionare ale acestor website-uri, inclusiv virusi informatici, care sa afecteze functionarea terminalelor utilizatorilor. Website-ul eCazi.ro nu garanteaza functionarea website-urilor partenere si nu raspunde pentru nicio pierdere cauzata in timpul interactiunii utilizatorului cu acestea.LITIGII
Eventualele litigii vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, orice litigiu decurgand din incheierea, executarea sau incetarea contractului, va fi depus spre solutionare instantelor judecatoresti competente din Bucuresti.


DISPOZI?II FINALE
1. Website-ul eCazi.ro nu este raspunzator de continutul ofertelor inregistrate. De asemenea isi rezerva dreptul de a sterge orice informatie, in cazul in care se considera ca are alt scop decat ofertarea unui bun in conditiile legislatiei sau informatii neconforme cu continutul prezentat pe website-ul eCazi, care nu va avea nici o obligatie ulterioara si isi rezerva dreptul de a pastra confidential motivul actiunii. Furnizorii sunt direct raspunzatori de continutul ofertelor prezentate pe website-ul eCazi.


2. Website-ul eCazi.ro nu este raspunzator de confirmarea, livrarea, modificarea, anularea ori returul comenzii, aceste actiuni revenind in sarcina furnizorului.


3. Prin folosirea serviciilor oferte de website-ul eCazi.ro orice vizitator isi ofera acordul de a accepta termenii si conditiile expuse mai sus.